De nieuwe Suunto D5 is vanaf 22 maart verkrijgbaar bij je Suunto Experience Center!

Aangekondigd

Enkele maanden geleden werd het al aangekondigd.  Suunto introduceert de nieuwe Suunto D5, een duikcomputer in horloge formaat die speciaal is ontworpen voor recreatieve duikers. De Suunto D5 is een veelzijdige duikcomputer met moderne functies zoals een digitaal logboek, verwisselbare polsbanden, oplaadbare batterij en te updaten software. De duikinformatie is gemakkelijk te lezen en te zien op het heldere kleurenscherm met LED-achtergrondverlichting en trillings- en geluidsalarmen helpen u bij het volgen van veiligheidskritieke informatie.

Met de D5 kan de duiker moeiteloos duikavonturen registreren en digitaal delen. Met de verwisselbare banden transformeert u de Suunto D5 van een op kleur afgestemde duikpartner naar een klassiek uurwerk voor na de duik.

Suunto Db

Suunto Experience Centers

Afgelopen editie van Duikvaker was hij al werkend te zien en vanaf morgen is hij beschikbaar zijn bij de Suunto Experience Centers!

Suunto Experience Center in Nederland: Duikcentrum De Grevelingen, Sub Lub Rotterdam, Dive Post Valkenburg, Mega Diving, Lucas Duiksport, Moby Dick, Herman Lieven en Pacific Diving Utrecht.

Suunto Experience Centers in België: Globe Marine, Duikpunt en Scuba Service Store.

Meer info vind je op www.suunto.com

Bekijk ook: Scuba Service Store 11e Suunto Experience Center in de Benelux

Anderen lezen ook:  Verloren vistuig dodelijkste vorm van plastic afval voor zeedieren