De nieuwste producten van Suunto en Bare vind je uiteraard op de Amilco Benelux stand! Ontdek de nieuwste producten en laat je informeren over de laatste trends op een van de grootste stands van Duikvaker.

Welk product viel op in 2021 bij Suunto?

Dat is voor Suunto zeker de Suunto EON Steel Black geweest. Uniek aan deze computer zijn de ongekende mogelijkheden hem te personaliseren. Niet alleen de schermen zijn aan te passen naar je persoonlijke voorkeur, maar je kunt nu ook kiezen tussen verschillende algoritmes.

Het mooie is dat met de introductie van de nieuwe Suunto EON Steel Black ook direct gedacht is aan de gebruikers die al een Suunto Eon Steel hadden. Dankzij een upgrade die zowel hardware-matig als softwarematig is kan hun Suunto EON Steel weer jaren mee!

En welke bij Bare?

Bij Bare sprong er eigenlijk niet één specifiek product uit, maar eerder twee productengroepen. Waar we eerst zagen dat droogpakduiken alleen voor echt doorgewinterde duikers was weggelegd, lijkt het erop dat duiken in een droogpak de laatste twee jaren meer en meer de standaard is geworden voor de Benelux.

Niet zo gek natuurlijk, je merkt minder van het koude water in het begin van het duikseizoen en het is ook prettig als je wat langer door wilt duiken. Een andere productgroep die steeds meer door duikers gewaardeerd wordt, zijn de producten waar ons Omnired UltraWarmth technologie in verwerkt is. 13 thermo-reactieve mineralen die verankerd zijn in de stof zetten je lichaamswarmte om in thermische energie en reflecteren dat terug naar het lichaam.

Anderen lezen ook:  Verspreiding Japanse zeepbelslak komt langzaam op gang

Je houdt als duiker een optimale lichaamstemperatuur, het is wetenschappelijk bewezen dat Ultrawarmth Technologie bescherming, thermische warmte en een sneller hersteld biedt.

De knaller van 2022 is

Dat zijn er eigenlijk meerdere! Op het gebied van duikinstrumenten is dat zeker de Suunto EON Black Steel. Deze is onlangs voorzien van een nieuwe update waardoor het mogelijk is de computer volledig te personaliseren en in te stellen via de vernieuwde Suunto App op je smartphone. De vernieuwde Suunto App biedt deze mogelijkheid nu trouwens ook voor de Suunto EON Core en Suunto D5.

Vanaf nu start en eindigt je avontuur dus met de Suunto App. Op het gebied van duikpakken zien we dat de wens van de hedendaagse duiker wat aan het veranderen is. Waar vroeger een duikpak vooral bescherming moest bieden, moet het nu ook nog eens bewegingsvrijheid en comfort bieden.

Bare zet al heel lang in op de perfecte pasvorm. Dankzij complexe 3D-patronen gecombineerd met de meest geavanceerde materialen en productiemethodes, proberen we zoveel mogelijk aan deze wens van de eindgebruiker te voldoen.

Bare gaat nog een stapje verder hierin?

In de zoektocht naar de beste pasvorm, beste productieprocessen en beste materialen heeft Bare duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De neopreen soorten die wij gebruiken zijn op basis van kalksteen, dat vervuiling minimaliseert en op hetzelfde niveau of hoger presteert als op petroleum gebaseerde alternatieven.

De lijm die Bare gebruikt is op waterbasis en je hoeft niet bang te zijn dat deze in het water oplost. De lijm presteert tijdens de levensduur van het pak zeker net zo goed als de lucht verontreinigende alternatieven. Verder worden wetsuits tijdens transport en opslag beschermt met een afbreekbare plasticzak.

Anderen lezen ook:  Vinvissen nu officieel bedreigde diersoort

Op Duikvaker…

Zullen wij veel aandacht besteden aan de laatste updates van de verschillende Suunto duikcomputers. Op zoek naar een (nieuwe) duikcomputer? Wij zullen je helpen de voor jou beste keuze te maken. Verder zijn bijna alle Bare-pakken op onze stand aanwezig. Natpakken, droogpakken en onderkleding. Dames en heren.

Breng een bezoek aan onze stand en jij weet precies waar jouw volgende pak aan moet voldoen. Natuurlijk mag ook het 50-jarig jubileum van Bare niet onopgemerkt voorbij gaan. Bare heeft speciaal voor dit jubileum een supergave speciale editie gemaakt van één van de meest verkochte droogpakken uit de collectie.

Wij hebben de primeur om deze te tonen tijdens Duikvaker 2022. Om het feest nog completer te maken, zullen we tijdens Duikvaker ook een hele spectaculaire aanbieding introduceren. Benieuwd? We zien je op stand 218!

www.amilco.nl

Ook interessant voor jou:

Duikvaker Special 2022