Nog geen vakantie geboekt voor 2023? Ga mee naar de Malediven! Of in 2024 naar Palau of mee op een liveaboard Egypte. De groep bestaat uit enkel Nederlanders en Vlamingen, gezelligheid gegarandeerd! Onder begeleiding van een member van het DUIKEN Team bezorgen we jou een onvergetelijke duikvakantie. 

Malediven 2023: heel veel manta’s!

Altijd al tussen manta’s willen zweven of oog in oog liggen met walvishaaien? Of juist die ene plaat schieten van een grote rifhaai… DUIKEN Magazine organiseert in samenwerking met Emperor Divers en Diving World een complete luxe liveaboard naar de Malediven van 13-21 mei 2023. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ook snorkelaars hoeven zich zeker niet te vervelen, want er zijn genoeg schitterende snorkelplekken langs de route van de liveaboard! Zo beleef je dit onvergetelijke wildlife avontuur samen… Deze reis richt zich op hetgeen waar de Malediven bekend om staat: manta’s, walvishaaien, haaien en enorme scholen tropische vissen!

Wat krijg je?

 • Vluchten
 • Duiken
 • All-inclusive aan boord (excl. alcoholische dranken)

Wanneer?

13-21 mei 2023 (inclusief vluchtdagen)

Prijs

v.a. € 2.495. Boek via de website van Diving World direct jouw reis voor mei 2023. Of mail naar info@divingworld.nl of bel 0031-(0)314-653180 voor meer informatie!

 

 

Liveaboard Egypte 2024; de enige die mag varen over het Elba-rif!  

Staan de schitterende duikstekken van Egypte, Elphinstone, St. Johns & ELBA REEF al jaren op je bucketlist? Dan kun je ze nu van je lijstje afstrepen met de speciale DUIKEN lezersreis midden in het topseizoen voor haaien!  Met speciale toestemming van de Egyptische Marine om exclusief te mogen varen over en duiken op het prachtige ongerepte Elba-rif en afgelegen duikgebieden is deze liveaboard route met Royal Evolution een buitenkans.  

Anderen lezen ook:  Duiken in Zuid-Afrika op Aliwal Shoal: dit neem je mee

Maak met de super de luxe Royal Evolution liveaboard deze geweldige 7-daagse reis met maar liefst € 300 p.p. korting (al in de prijs verwerkt) is te boeken via Diving World.  

Wat krijg je?  

 • Vluchten 
 • Duiken 
 • Verblijf op basis van volpension 

Wanneer? 

31 oktober t/m 7 november 2024 

Prijs? 

Vanaf € 1749, – Voor vragen over prijzen van pakketreizen kun je contact met ons opnemen via e-mail: info@divingworld.nl of telefoon: +31(0)314-653180.

Duikfaciliteiten aan boord

 

Lezersreis 2024: Palau!

Ben je klaar om fantastische wrakken uit de Tweede Wereldoorlog te verkennen en indrukwekkend zeeleven te spotten variërend van mantaroggen, adelaarsroggen, walvishaaien, rifhaaien en schildpadden tot een enorme verscheidenheid aan macrodieren waaronder kleurrijke zeenaaktslakken, ringslangplatstaarten en sepias? Ga dan mee naar Oceanië!

Je verblijft in het knusse Sea Passion Hotel. Dit resort beschikt over een zwembad, een privestrand met overweldigend uitzicht op de Rock Islands en een openluchtrestaurant waar je de hele dag door van overheerlijke maaltijden, waaronder versbereide Aziatische gerechten, kan genieten. Met Fish n Fins ontdek je de betoverende onderwaterwereld van Palau met meer dan duizend vissoorten en wel honderden soorten koraal. En in april is er de  TWIN SPOT RED SNAPPER FULL MOON SPAWNING WEEK!

Wat krijg je:

 • Retourvluchten
 • 7 nachten verblijf  op basis van logies & ontbijt
 • 5 dagen (10) bootduiken en 1 x vroeg ochtend spawning duik
 • Voor meer informatie: Diving World Duikvakanties

Wanneer?

 • Vakantiedata 17-26 april 2024
 • Verblijf in accommodatie 18-25 april 2024

Prijs?

Vanaf € 2995.  Voor vragen over prijzen van pakketreizen kun je contact opnemen via e-mail: info@divingworld.nl of telefoon: +31(0)314-653180. 

Anderen lezen ook:  Bahamas Aggressor – vlog 2

Foto: Shutterstock 

Staat een spetterende liveaboard duikcruise naar de Bahama’s al jaren bovenaan je wensenlijst? Dan is dit het moment om door te pakken!

Diving World organiseert in samenwerking met DUIKEN Magazine en Master Fleet een complete en georganiseerde liveaboard cruise naar de Bahama’s in mei 2024! Het is belangrijk om te weten dat je geen abonnee hoeft te zijn bij Duiken Magazine om met korting te boeken.

De lezersreis bestaat uit 7 nachten Grand Bahama Tiger beach & Bimini cruise met de luxe Bahamas Master.

Wat krijg je?

 • Vluchten
 • Duiken
 • Soft all-inclusive (Drie maaltijden, snacks, koffie, thee, frisdranken en fruitsapjes zijn inclusief.)

Wanneer?

 • Reisdata: 27 mei – 5 juni 2024
 • Liveaboard data: 28 mei – 4 juni 2024

Prijs?

 • 2-persoons classic cabin = € 4.395,- € 3.175,- p.p.

(prijsindicatie pakketprijs)

Voor meer informatie: Diving World Vakanties