Ontdek onze lezersreizen DUIKEN voor 2022! Ga mee aan boord van onze liveaboard naar Socorro of kies voor een avontuur tussen de haaien in Zuid-Afrika. De groep bestaat uit enkel Nederlanders en Vlamingen, gezelligheid gegarandeerd! Onder begeleiding van een member van het DUIKEN Team bezorgen we jou een onvergetelijke duikvakantie. Onze reizen op een rij:

Socorro: walvishaaien, hamerhaaien en reuzenmanta’s

Duiken lezersreizen Socorro

Vanaf een drijvend ‘vijf sterren hotel’ de wereldberoemde duikstekken van Socorro ontdekken…

Het kan met de Nautilus Explorer. Socorro staat bekend om de unieke interactie met de vele reuzenmanta’s die tot wel 5 meter groot worden en niet schromen om een showtje recht voor je neus op te voeren. Vergeet niet in het blauw te kijken naar de enorme baitballs waar veel groot leven op afkomt! Vele soorten haaien, dolfijnen, walvishaaien… Maar je hebt ook kans op scholen hamerhaaien én in het juiste seizoen zelfs op walvissen! Lees hier de reportage en bekijk de vlogs onder video’s!

Wat krijg je: Vluchten & transfers, 9 nachten (1x hotel), all-inclusive en 3-4 duiken per dag
Wanneer: Reisdata: 29 mei – 8 juni 2022, cruisedata: 30 mei – 7 juni 2022
Prijs vanaf: € 3.145

Reserveer via de website van Diving World direct alvast jouw reis voor mei 2022. Of mail naar info@divingworld.nl of bel 0031-(0)314-653180 voor meer informatie!

Zuid Afrika, tijgerhaaien & jeepsafari

Haai Zuid Afrika

Aliwal Shoal is vooral bekend om één ding: duiken met haaien! Spot onder andere zandtijgerhaaien, tijgerhaaien, hamerhaaien en walvishaaien. Naast haaien kom je onder water onder andere ook dolfijnen, schildpadden, vele soorten vissen en walvissen tegen! En wat dacht je van twee mooie wrakken? Uiteraard kun je ook op jeepsafari de Big Five spotten!

Wat krijg je: Vlucht, 7 overnachtingen & ontbijt, 8 dagen Blue Ocean Dive Resort, 2 haaienduiken, onbeperkt middagduiken
Wanneer: vertrek 28 oktober of 4 november 2022
Prijs: v.a. € 1550

Reserveer via de website van Diving World direct alvast jouw reis voor november 2022. Of mail naar info@divingworld.nl of bel 0031-(0)314-653180 voor meer informatie!

Bonaire, divers paradise

Buddy Dive Resort heeft de beste faciliteiten op het eiland om een relaxte duikvakantie te garanderen. Voel je vrij om deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten of ga met je buddy op pad om de vele kantduikplekken van Bonaire in je eigen tempo te verkennen, de keuze is aan jou. Naast workshops en presentaties organiseren we duiken op de beste plekken per pick-up of boot, waaronder Klein Bonaire en de Oostkust.

Wat krijg je: vluchten, transfers, accommodatie, buffet en ontbijt, pick-up truck en ongelimiteerd tanks & lucht
Wanneer: Vertrek 26 november of 3 december 2022
Prijs vanaf: v.a. € 1295

Reserveer via de website van Diving World direct alvast jouw reis voor november 2022. Of mail naar info@divingworld.nl of bel 0031-(0)314-653180 voor meer informatie!