SSI en Mares, twee topmerken, de één op het gebied van duikopleidingen, de ander voor duikmaterialen voor elke duiker. Een premium team.

Al bijna 60 jaar staat Mares wereldwijd bekend als toonaangevend fabrikant van technologisch geavanceerde duikmaterialen. Het succes van ons merk is het directe resultaat van de creatieve, professionele manier waarop we onderzoek doen en elk product ontwikkelen. We reageren voortdurend op de veranderende vraag en dat betekent dat we een product op de markt moeten zetten dat technologisch geavanceerd is, maar ook emotie oproept en plezier geeft. Dat is dan ook ons uitgangspunt bij de ontwikkeling van al onze producten. Dankzij voortreffelijke technologie kunt u leuke duiken maken met optimale resultaten.

Creativiteit en professionaliteit vormen de basis van ons succes. Dat succes is onlosmakelijk verbonden met de hoge kwaliteit van de producten waarmee wij aan de wensen en ambities van onze klanten tegemoet willen komen, van beroepsduikers tot al die mensen voor wie duiken een passie is.

Dankzij voortdurende innovatie door middel van onderzoek naar productiematerialen en -processen kunnen wij onze doelstelling voor de toekomst bepalen: wij zullen er alles aan doen om binnen de duikbranche, nationaal en internationaal, aan kop te blijven. en hoger niveau te tillen. Voor meer plezier en meer veiligheid! Samen met onze partners zijn wij er voor u!

Scuba Schools International (SSI)

Scuba Schools International (SSI) is ontstaan uit de passie van enkele fanatieke duikers die een duikopleiding voor iedereen mogelijk wilden maken. Al meer dan 40 jaar biedt SSI trainingen, duikcertificering en educatieve middelen voor duikers, duikinstructeurs, duikcentra en resorts over de hele wereld. Gestart in 1970 is SSI nu uitgegroeid tot een organisatie met 30 Service Centers, die in meer dan 110 landen en op ongeveer 2500 internationale locaties vertegenwoordigd is. SSI verzorgt lespakketten in meer dan 25 talen.

Anderen lezen ook:  De Witte Boulevard - duiken en verblijf onder één dak

 

Algemeen

Bedrijfsnaam Mares – SSI

Adres Bredaseweg 108A, sectie 3

PC + Plaats 4902 NS Oosterhout

E-mail info@maresbenelux.com

Website www.mares.com en www.divessi.com

www.facebook.com/divessi

www.facebook.com/MARESjustaddwater

 

Merken

Vertegenwoordiger/ Distributeur van SSI en Mares

 

Openingstijden

maandag 09:00 – 17:00

dinsdag 09:00 – 17:00

woensdag 09:00 – 17:00

donderdag 09:00 – 17:00

vrijdag 09:00 – 17:00

zaterdag – zondag –