Een pick-up huren of toch liever een SUV? Bij Tropical Carrental Bonaire kies je jouw favoriete auto voor een geweldige duikvakantie. Eigenaar Jan Huizing: «We hebben altijd direct contact met onze huurders en staan altijd voor hen klaar. De telefoon wordt altijd direct beantwoord en indien je bent gestrand, komen we gelijk met een vervangende auto en regelen wij dat de huidige weggesleept of gerepareerd wordt.»

Je bent sinds twee jaar de eigenaar van Tropical Carrental Bonaire?

Ik heb het bedrijf in 2018 overgenomen van de oprichter. Bonaire is een eiland wat ons hart heeft gestolen. We zijn dan ook in 2018 geëmigreerd.

Welke auto is het meest geschikt voor duikers? Dat zijn zowel de pick-up’s als de SUV’s en onze jeep, omdat die een ruime laadruimte en een duikflessenrek hebben. De SUV’s zijn voorzien van een grote plastic container. Deze zijn daardoor ook veel minder gevoelig voor diefstal.

Waarom zouden we voor Tropical Carrental Bonaire moeten kiezen?

Bij de auto’s zit de allrisk verzekering bij de prijs inbegrepen. We leveren de auto’s persoonlijk op het vliegveld of bij de accommodatie af zonder kosten. Wij zijn een klein autoverhuurbedrijf met zeer persoonlijke 24/7 service. Het contact is altijd direct met de eigenaar.

Welke auto raad je aan voor twee duikers?

Alle SUV’s of pick-up’s zijn geschikt, willen ze avontuur dan de Jeep Wrangler.

Tropical Carrental Bonaire

Tropical Carrental Bonaire

www.tropicalcarrentalbonaire.com

Anderen lezen ook:  Bescherming natuur op Doggersbank schiet tekort