Altijd al gedroomd van een onvergetelijke duikervaring in de schitterende wateren van de Bahama’s? Je dromen worden werkelijkheid met deze exclusieve groepsreis naar de Bahama’s in mei 2024! En als klap op de vuurpijl ontvang je maar liefst €1250 korting per persoon!

Stap aan boord van de Bahamas Master, een luxe liveaboard die speciaal is ontworpen voor duikers zoals jij. Deze onvergetelijke 7-nachten cruise neemt je mee naar de meest adembenemende duiklocaties in de Bahama’s. Aan boord van de Bahamas Master word je behandeld als royalty. De bemanning is toegewijd aan het bieden van uitstekende service en zorgt ervoor dat je duikvakantie op rolletjes loopt!

De Bahama’s: Een duikparadijs

De Bahama’s zijn al lang bekend als een duikparadijs en dat is geen verrassing. Met meer dan 700 eilanden en cays, en een uitgestrekte onderwateromgeving, biedt deze bestemming een ongeëvenaarde biodiversiteit en schoonheid onder de zeespiegel. De warme, heldere wateren zijn de thuisbasis van koraal, sponzen, vissen en grotere zeedieren zoals haaien en roggen. De eilanden hebben ook talloze scheepswrakken, sommige bewust tot zinken gebracht als kunstmatige riffen en andere als gevolg van scheepsrampen. Deze wrakken zijn vaak bedekt met kleurrijk koraal en bieden spannende duikmogelijkheden.

De Diving World Groepsreis

Diving World organiseert al jarenlang avontuurlijke duikreizen over de hele wereld en heeft nu een spannende reis naar de Bahama’s in petto. Deze groepsreis is ontworpen om zowel beginnende als ervaren duikers aan te spreken en biedt een uitgebalanceerde mix van duikavonturen en ontspanning.

Een veilige en leuke groepservaring

Deze groepsreis wordt begeleid door ervaren instructeurs en gidsen die goed bekend zijn met de Bahamaanse wateren. Veiligheid staat altijd voorop, en we zorgen ervoor dat elke duiker comfortabel is tijdens elke duik.

Anderen lezen ook:  Trombose 

Praktische Informatie

•             Reisdata: 27 mei – 05 juni 2024

•             Liveaboard data: 28 mei – 04 juni 2024

•             Prijzen: Indicatieprijs van €3649,00,- p.p. inclusief hotelovernachtingen en vluchten!

•             Boekingen: Boekingen zijn nu geopend, en er is beperkte beschikbaarheid.

Neem zo snel mogelijk contact met Diving World op om je plek te reserveren.

Sluit je aan bij ons in 2024

Als je altijd al hebt gedroomd van een duikavontuur in de Bahama’s, is dit je kans. Diving World ’s groepsreis in 2024 belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol spannende duiken, ontspanning en nieuwe vriendschappen. Boek nu en laat je onderdompelen in het duikavontuur van je leven! De Bahama’s wachten op je.

 

Link:

https://www.divingworld.nl/duikvakantie/Caraibische-Zee/Bahamas/Liveaboard-Boten-Bahamas/27-mei-2024-Groepsreis-Grand-Bahama-Adventure-Tiger-Beach-Bimini/