Aalscholvers Workshop Scubapro/Halcyon Automaten

29-11-14

Zaterdag 29 november organiseren wij een Repair Workshop voor Scubapro/Halcyon ademautomaten.

Een dagvullend programma met instructie over de techniek, werking en het onderhoud van je automaat, begeleid door twee experts. Gedurende de dag demonteer je je eerste en tweede trap op correcte wijze tot de laatste o-ring toe, waarbij we uitleg geven over de samenstelling en functie van de componenten. Daarna, na reiniging, monteer je alles en stellen we je automaat weer af. Kortom, een complete servicebeurt voor je automaat maar dan onder deskundig toezicht. We vertellen je alle ins en outs over je automaat zodat je in staat bent om storingen aan je apparatuur vakkundig op te lossen. Een must voor alle gevorderde duikers en deelnemers aan projecten in het buitenland – je zult geen duik meer missen vanwege een technisch mankement. Deze training is niet te verwarren met een Equipment Specialty: dit is training op niveau!

De workshop staat open voor iedereen met enig technisch inzicht en interesse in de werking van ademapparatuur. Je wordt geacht je eigen automaat hiervoor mee te nemen (max. 2 eerste trappen en 2 tweede trappen), het is nadrukkelijk niet toegestaan het eigendom van een ander persoon hiervoor te gebruiken. De workshop is uitsluitend gericht op Scubapro en Halcyon automaten: MK17, MK21, MK25, S600, G250, G260, A700, H75P, H50D, Aura en Halo.

De kosten voor deze Repair Workshop bedragen € 199,- exclusief kosten voor servicekits die gebruikt worden gedurende de workshop. Let op, het is een workshop, dus er volgt geen formele brevettering of certificering. Het minimale aantal deelnemers is 6 personen, het maximum is 10.

We starten deze dag om 9:30 uur op het duikcentrum.
Voor meer informatie en/of inschrijving, mail naar info@aalscholvers.nl of bel 013-5427308

Reageer op dit artikel

Afzender:

Uw waardering

Bericht:

 


Reacties op dit artikel

Klik hier om je in te schrijven
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer