North Dutch Diveshow

17-05-14

Op zaterdag 17 mei 2014 is het weer zover de North Dutch Diveshow wat gehouden wordt op camping ‘t Veenmeer in Tynaarlo. 

Naar aanleiding van het grote succes van de eerste North Dutch Diveshow van twee jaar geleden, die door meer dan 700 bezoekers is bezocht, heeft Divecenter New Atlantis (Gerard Oijnhausen) in samenwerking met de managementstagiaires vanuit het Alfa-college, besloten om voor de tweede keer de unieke North Dutch Diveshow te organiseren.

Speciaal voor u heeft de organisatie een interessant programma met verschillende grote leveranciers, bedrijven en internationale organisaties die hun nieuwste producten of diensten tonen. Daarnaast zijn er verschillende lezingen van erkende professionals waaronder duiken met een beperking (IAHD) door Fred Siebers (opleidingsdirecteur IAHD), het duikers veiligheidsvangnet (DAN EUROPE), fotografie door Udo van Dongen (gespecialiseerd in Noordzee duiken), wrakduiken door duikvereniging de Zeester en diep duiken door Pim van der Horst (wereldrecordhouder diepduiken met een rebreather).

Door de ligging van de beurs bestaat er de mogelijkheid om in ’t Veenmeer, de mooiste duikplas van Drenthe, te gaan duiken. Er is de mogelijkheid om verschillende producten uit te testen van onder andere de nieuwste Semi-wing van Tigullio of een unieke introduik te beleven. Als aanvulling is er een nieuw initiatief ontstaan vanuit Divecenter New Atlantis om een 24 uur’s event te gaan organiseren, de 24 uur van New Atlantis. Deze start tijdens de North Dutch Diveshow en 24 uur later eindigt. Waarbij er elk halfuur een duiker in het water ligt. Opgave via northdutchdiveshow@gmail.com met als onderwerp de 24 uur van New Atlantis.

De North Dutch Diveshow staat in het teken van een goed doel. Zo wordt door Divecenter New Atlantis geld ingezameld voor de huidaandoening Ichthyosis Netherton (www.globalichthyosis.net) door middel van een veiling van een Suunto computer.

Tevens staat de North Dutch Diveshow Games op het programma voor zowel in het water als daarboven, waarbij verschillende mooie prijzen te winnen zijn van duikleverancier Mares. Opgave is niet nodig, op 17 mei kunt u zo meedoen.

Mis het niet! En noteer in uw agenda: zaterdag 17 mei van 10:00 uur tot 10:00 uur. Nader informatie is te vinden op www.northdutchdiveshow.nl en is te volgen op www.facebook.com/northdutchdiveshow.

 

Reageer op dit artikel

Afzender:

Uw waardering

Bericht:

 


Reacties op dit artikel

Klik hier om je in te schrijven
Nederland België

Copyright © Vipmedia 2010   -   Privacy statement   -   Disclaimer